От партия Има такъв народ заявиха готовност да водят консултации с

...
От партия Има такъв народ заявиха готовност да водят консултации с
Коментари Харесай

Хаджигенов: ИТН са като Бойко, но умножени по 3,14! Поканиха ни на тайна среща - аз отказах, Мая - отиде

От партия " ИТН "  заявиха подготвеност да водят съвещания с обединяване " Демократична България " и с обединението " Изправи се!Мутри вън! "  за поддръжка по избрани политики, само че без да бъдат контрактувани министерски постове.

Заместник-председателят на партията Тошко Йорданов разгласи, че сходен диалог към този момент е извършен със съпредседателя на " Изправи се! Мутри, вън " Мая Манолова.

Адвокат Николай Хаджигенов публично се разграничи от дейностите на Манолова, която е провела срещи с представители на " ИТН ".

" Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение. Първостепенно значение има какво и по какъв начин ще се направи. Едва по-късно идва въпросът кой ще го направи. Имаше упреци: Движение за права и свободи това, Движение за права и свободи това. Аз, както знаете, съм голям почитател на Българска социалистическа партия - това е иронично, за всеки случай. Искам да поясня, аз, в случай че не ме лъже паметта, Николай Василев не беше ли част от кабинет, в който взимаше присъединяване и Движение за права и свободи? Извинявайте за френския! Още предходната година на площада, когато бяхме безпределно надалеч от политиката, споделих какво е допустимо да стане. Аз съм много по-голям идеалист от всичките хора на Слави Трифонов, само че в същото време съм и реалист, а те не са. Те се носят на крилете на щастието, че са събрали 65 мандата в Народното събрание, което е приказка просто ", добави Хаджигенов.

По-късно юристът добави по телевизия Евроком:

“Поканиха ни от Има Такъв Народ на загадка среща, аз не отидох ”, съобщи юрист Николай Хаджигенов от “Изправи се! Мутри вън! ”, който се включи по телефона в предаването “Делници ” с водещ Николай Колев.

Хаджигенов изясни още, че Мая Манолова също е била поканена и тя е отишла. Причината той да не го направи била, че “Има подобен народ ” са същите като Бойко, само че умножени по 3,14.

Юристът съобщи още, че е доста допустимо да има трети избори за парламент в границите на тази година, като евентуалната дата била през есента, дружно с президентския избор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР